Υιοθέτησαν ένα Νεογέννητο Μωρό. Τότε όμως, η Μαμά παρατήρησε κάτι πολύ Ανησυχητικό πέρα από τη Γκριμάτσα του.

Όταν ο Walt ήταν 10 χρονών, είχε ήδη φανταστεί πώς θα ήταν η κόρη του στο μέλλον. Έβλεπε ξεκάθαρα το πρόσωπο της και ήξερε ήδη το όνομα της: Chloe. Την ίδια περίοδο, ο Walt μετακόμισε σε μια άλλη γειτονιά και έγινε φίλος με ένα κοριτσάκι με το όνομα Annie. Έμεναν ο ένας απέναντι από τον άλλο και έγιναν κολλητοί.Όσο μεγάλωναν, η φιλία τους κρατούσε. Τελικά, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο και παντρεύτηκαν. Η Annie είπε στον Walt ότι ήθελε να κάνει οικογένεια. Του είπε ακόμα και το όνομα που είχε διαλέξει για την μελλοντική της κόρη: Chloe. Chloe;!

Ήταν ξεκάθαρα μοιραίο! “Ένιωθα άνετα με τον Walt από την αρχή”, λέει η Annie. Για 4 χρόνια, ο Walt και η Annie πάλευαν να μείνει έγκυος. Ο Walt κρατούσε σφιχτά την υπόσχεση του Θεού για μια κόρη όπως την είχε φανταστεί, ενώ η Annie είχε αρχίσει να χάνει την ελπίδα της.

Αν και ήταν σκεπτικοί με το θέμα της υιοθεσίας, ξεκίνησαν την διαδικασία. Μια μέρα, η Annie έλαβε ένα email από τον γραφείο υιοθεσιών. “Είναι κορίτσι”, διάβασε δυνατά. Μια έγκυος είχε επιλέξει τον Walt και την Annie για να υιοθετήσουν το αγέννητο μωρό της. Αλλά ο Walt και η Annie συνέχισαν να ανησυχούν.

Θα ήταν αυτή η Chloe που ονειρεύονταν; Κι αν αυτό το μωρό δεν ήταν γραφτό να είναι το δικό τους; Όταν το ζευγάρι επισκέφτηκε το σπίτι της βιολογικής μητέρας του μωρού, συνειδητοποίησαν κάτι εντυπωσιακό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη την ιστορία του ζευγαριού!

@fanpage

Tags from the story
Written By
More from Labros

Κόμπρα αναγκάζεται να πιει φιλικά νερό από το χέρι ενός ανθρώπου λόγω του καύσωνα

Οι βασιλικές κόμπρες δεν φημίζονται καθόλου για την οικειότητα τους και την...
Read More