Υιοθέτησαν ένα Νεογέννητο Μωρό. Τότε όμως, η Μαμά παρατήρησε κάτι πολύ Ανησυχητικό πέρα από τη Γκριμάτσα του.

Όταν ο Walt ήταν 10 χρονών, είχε ήδη φανταστεί πώς θα ήταν η κόρη του στο μέλλον. Έβλεπε ξεκάθαρα το πρόσωπο της και ήξερε ήδη το όνομα της: Chloe. Την ίδια περίοδο, ο Walt μετακόμισε σε μια άλλη γειτονιά και έγινε φίλος με ένα κοριτσάκι με το όνομα Annie. Έμεναν ο ένας απέναντι από τον άλλο και έγιναν κολλητοί.Όσο μεγάλωναν, η φιλία τους κρατούσε. Τελικά, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο και παντρεύτηκαν. Η Annie είπε στον Walt ότι ήθελε να κάνει οικογένεια. Του είπε ακόμα και το όνομα που είχε διαλέξει για την μελλοντική της κόρη: Chloe. Chloe;!

Ήταν ξεκάθαρα μοιραίο! “Ένιωθα άνετα με τον Walt από την αρχή”, λέει η Annie. Για 4 χρόνια, ο Walt και η Annie πάλευαν να μείνει έγκυος. Ο Walt κρατούσε σφιχτά την υπόσχεση του Θεού για μια κόρη όπως την είχε φανταστεί, ενώ η Annie είχε αρχίσει να χάνει την ελπίδα της.

Αν και ήταν σκεπτικοί με το θέμα της υιοθεσίας, ξεκίνησαν την διαδικασία. Μια μέρα, η Annie έλαβε ένα email από τον γραφείο υιοθεσιών. “Είναι κορίτσι”, διάβασε δυνατά. Μια έγκυος είχε επιλέξει τον Walt και την Annie για να υιοθετήσουν το αγέννητο μωρό της. Αλλά ο Walt και η Annie συνέχισαν να ανησυχούν.

Θα ήταν αυτή η Chloe που ονειρεύονταν; Κι αν αυτό το μωρό δεν ήταν γραφτό να είναι το δικό τους; Όταν το ζευγάρι επισκέφτηκε το σπίτι της βιολογικής μητέρας του μωρού, συνειδητοποίησαν κάτι εντυπωσιακό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη την ιστορία του ζευγαριού!

@fanpage

Tags from the story
Written By
More from Labros

To μοβ φυτό που θεωρείται ο «ελληνικός χρυσός» και κοστίζει 2.000 ευρώ το κιλό.

Ιδιαίτερη θέση στην ιστορία της φαρμακευτικής, κατέχει ο κρόκος Κοζάνης, καθώς έχει...
Read More