Βάψιμο Μαλλιών Τέλος: Κρύψτε τις Γκρίζες Τρίχες από τα Μαλλιά σας, με Αυτούς του Εύκολους Τρόπους

Σαν κανόνα, οι πρώτες γκρίζες τρίχες εμφανίζονται μετά τα 30. Εάν βρείτε γκρίζες τρίχες νωρίτερα, αυτό πιθανώς να είναι σημάδι πρόωρης γήρανσης.

Ο πιο γρήγορος τρόπος να απαλλαχτείτε είναι με το βάψιμο. Ωστόσο, μετά από μερικές εβδομάδες το πρόβλημα θα είναι και πάλι ορατό. Στο άρθρο αυτό, θα σας μιλήσουμε για μερικές από τις μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να τις κρύψετε ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνετε στο κομμωτήριο τόσο συχνά.

Οι άνθρωποι αρχίζουν να γκριζάρουν όταν σταματάει η παραγωγή μελανίνης. Γενικά, αυτό συμβαίνει λόγω γήρανσης ή γενετικής προδιάθεσης. Το να ζείτε ανθυγιεινή ζωή πιθανώς να αυξήσει την διαδικασία αυτή.

Κάντε διαφορετική χωρίστρα

Αυτή η αλλαγή πιθανώς να είναι αρκετή για να κρύψει τις γκρίζες τρίχες σας.

Κάντε πλεξούδες

Εάν τα μαλλιά σας είναι μακρυά, μπορείτε να καλύψετε τις γκρίζες τρίχες σε πλεξούδες. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

Φορέστε αξεσουάρ

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε διάφορα αξεσουάρ εάν δεν σας αρέσουν οι πλεξούδες. Τιάρες, φουρκέτες ή κορδέλες θα σας βοηθήσουν να κρύψετε τις γκρίζες τρίχες και να φαίνεστε μοντέρνες.

Μπορείτε και να δοκιμάσετε ένα καπέλο ή μπερέ.

Κάντε ένα χτένισμα με πολύ όγκο

Αυτό θα χτένισμα είναι ιδανικό για να κρύψετε τις γκρίζες τρίχες. Απλά θα πρέπει να δημιουργήσετε όγκο στις ρίζες ή να κάνετε μπούκλες.

Χρησιμοποιήστε σπρέι χρωματισμού

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να κρύψετε τις γκρίζες τρίχες είναι τα προϊόντα χρωματισμού. Δεν θα αλλάξουν το χρώμα σας για πολύ καιρό αλλά είναι μία απλή και γρήγορη λύση.

Πώς να αποφύγετε το γκριζάρισμα και τι δεν θα πρέπει να κάνετε σε γκρι μαλλιά:

Μην βγάζετε τις γκρι τρίχες. Με τον καιρό θα φθείρετε τους θύλακες και αυτές οι τρίχες θα σταματήσουν να βγαίνουν με αποτέλεσμα να έχετε φαλακρά σημεία, κάτι που είναι πιο αντιαισθητικό και δύσκολο να κρυφτεί.

Για να αποφύγετε το πρόωρο γκριζάρισμα, θα πρέπει να αλλάξετε κάποιες συνήθειες:

  • Σταματήστε το κάπνισμα
  • Να τρώτε ζωικά προϊόντα λόγω της αυξημένης περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β12.
  • Προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος και την πίεση.

Εσείς πώς αντιμετωπίζετε τις γκρίζες τρίχες σας; Ξέρετε κάποιο άλλο χρήσιμο κόλπο;

@Πηγή

Tags from the story
Written By
More from Labros

Τα ντροπαλά, τα θαρραλέα ζώδια και ο ρόλος του Ερμή!

Μα τι πρόβλημα κι αυτό, να ντρέπεσαι λες κι έχεις κάνει κάτι...
Read More