Της Έβαλε “Δάχτυλο” στο Κλαμπ και Γύρισε να τον Χτυπήσει. Αυτό που της Έκανε θα σας Σοκάρει…

Μία έφηβη είπε πώς ένας άντρας έσπασε ένα μπουκάλι πάνω στο κεφάλι της σε ένα κλαμπ της Σουηδίας, αφού της επιτέθηκε ερωτικά και εκείνη τον απώθησε.
Η Sophie Johansson, 19, είπε πως δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον άντρα όταν ξαφνικά ένιωσε τα χέρια του στον πισινό της και ανάμεσα στα πόδια της.

Είπε πως τον χτύπησε για να τον σταματήσει αλλά εκείνος της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και την χτύπησε με ένα μπουκάλι κρασιού.

Σοκαριστικές εικόνες στα social media δείχνουν το πρόσωπο και το σώμα της καλυμμένα με αίμα μετά την επίθεση αυτό το σαββατοκύριακο.
Η Johansson είπε πως διασκέδαζε πολύ εκείνο το βράδυ μέχρι που ήρθε αντιμέτωπη με τον άγνωστο τύπο.
“Γύρισα και ένιωσα το χέρι του στον πισινό μου και ανάμεσα στα πόδια μου.”

Αφού την χτύπησε στο πρόσωπο, αποφάσισε να φύγει με την φίλη της για να μην κλιμακώσουν την κατάσταση. Εκείνη την στιγμή ο άντρας την χτύπησε με το μπουκάλι στην αριστερά πλευρά του προσώπου της.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά το περιστατικό στο κέντρο διασκέδασης, η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει την υπόθεση εξαιτίας έλλειψης στοιχείων.
Το κέντρο διασκέδασης έχει βγάλει μία ανακοίνωση στο Facebook ζητώντας όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει με τις αρχές. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια σοβαρά περιστατικά στο μαγαζί αυτό.
Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και έγινε καταγγελία για επίθεση με πρόκληση σωματικής βλάβης.
  @grekosnews
Tags from the story
Written By
More from Labros

Η Ώριμη γυναίκα, δεν είναι γόησσα, ξέρει να γοητεύει

Η Ώριμη γυναίκα Δεν προκαλεί, είναι προκλητική. Δεν είναι έξυπνη, είναι σοφή....
Read More