Σαλιάρα: Η εξωτική παραλία που θα σε κάνει να ξεχάσεις ακόμα και τους Εγκρεμνούς!!

Πιστεύεις ότι οι Εγκρεμνοί είναι η ωραιότερη παραλία στην Ελλάδα; Πολύ σίγουρος είσαι και δεν πρέπει… Την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Αρκεί μια φωτογραφία της για να σε μαγέψει και να σε κάνει να ψάξεις τον τρόπο να βρεθείς εκεί, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο λόγος ασφαλώς για την υπέροχη παραλία της Σαλιάρας, στη Θάσο. 

Το άσπρο της βότσαλο και τα γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά της θα σε κάνουν να ξεχάσεις, με την πρώτη βουτιά όλες τις άλλες παραλίες που θεωρούσες ότι ήταν οι αγαπημένες σου.

Η Σαλιάρα είναι σαν το νησί του LOST. Αν κολυμπήσεις έστω και μια φορά στα υπέροχα νερά της, δεν θα μπορείς να ζήσεις μακριά της. Θα σε καλεί συνεχώς πίσω και εσύ δεν θα μπορείς να αντισταθείς γιατί δεν θα θες να αντισταθείς.

Όπως συμβαίνει με κάθε παράδεισο, η πρόσβαση δεν είναι εύκολη. Για να τη βρεις πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Θα πρέπει να κατευθυνθείς προς την παραλία Μακρύαμμο, και αντί να περάσεις την πύλη του ξενοδοχείου, να κατευθυνθείς προς τον χωμάτινο δρόμο του λατομείου που βρίσκεται σε εκείνο ακριβώς το σημείο. Έπειτα από μισή ώρα οδήγησης θα συναντήσεις την παραδεισένια αυτή παραλία.

Γιατί την μισούν οι γυναίκες; Γιατί ο θρύλος λέει ότι κανείς άντρας που πήγε με την καλή του στην Σαλιάρα, δεν κατόρθωσε να της πει ούτε μισή κουβέντα, όσο ήταν εκεί. Απ’ την ομορφιά της, έχασε τα λόγια του και το μυαλό του.

Δείτε αυτές τις απίστευτες εικόνες και πείτε με το χέρι στην καρδιά! Τον αδικείτε;

@[menshouse.gr]

Tags from the story
Written By
More from Labros

ΑΥΤΑ είναι τα 4 Ζευγάρια Ζωδίων που ΔΕΝ πρόκειται να Χωρίσουν ΠΟΤΕ! ( Η απόλυτη Χημεία )

Υπάρχουν συμβατά και μη συμβατά ζωδιακά ζευγάρια. Ωστόσο, υπάρχουν και τα σούπερ...
Read More