Πατέρας ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μπαλέτο μαζί με την κόρη του για να τη ηρεμήσει από το άγχος

Η «παράσταση» του πατέρα ενός αγχωμένου και «φρικαρισμένου» κοριτσιού, έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Ο Μαρκ Ντάνιελς κατάφερε να κλέψει την παράσταση, κατά τη διάρκεια επίδειξης μπαλέτου, στην οποία συμμετείχε η δίχρονη κορούλα του, όταν το τρομοκρατημένο κοριτσάκι σε εμφανή κατάσταση σοκ κι υστερίας, έβαλε τα κλάμματα πριν από την έναρξη του show.

Ο φανταστικός πατέρας, όταν αντιλήφθηκε ότι η κορούλα του είχε «παγώσει» εξαιτίας του άγχους από την παρουσία δεκάδων θεατών, κρατώντας αγκαλιά το μικρότερο παιδί του, πήρε από το χέρι την Μπέλλα κι άρχισαν να χορεύουν μαζί, λαμβάνοντας την αποθέωση και τα εγκωμιαστικά σχόλια όσων βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης Χάμιλτον στην Μπερμούδα της Καραϊβικής.

Ο Ντάνιελς, ο οποίος είναι επαγγελματίας μπάρμαν, δεν δίστασε δευτερόλεπτο για να βρεθεί κοντά στην «φρικαρισμένη» κόρη του, η οποία θα χόρευε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό και με τις κινήσεις του απέδειξε ότι μπορεί το ταλέντο κι η προπόνηση να του λείπουν αρκετά, όμως η αγάπη κι η στοργή προς τα παιδιά του, έφταναν και περίσσευαν.

 

@Πηγή

Tags from the story
Written By
More from Labros

Οι διακοπές της Βουγιουκλάκη με Λαζόπουλο, Λάσκαρη και Μαρινέλλα το 1984.

Tο καλοκαίρι του 1984, από το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Άι...
Read More