Παρανοϊκή Ασθενής, Ζωγραφίζει ΚΑΤΙ για το Γιατρό της σε Ένα Χαρτί. Η Εικόνα θα σας Σοκάρει!!!-ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία της Susannah Cahalan μπορεί αρχικά να ακούγεται σαν να είναι βγαλμένη από ταινία τρόμου, αλλά έχει συμβεί στην πραγματικότητα.

Η 24χρονη ήταν στο άνθος της ζωής της, υγιής και είχε πρόσφατα βρει δουλειά σαν δημοσιογράφος, όταν παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

3

Αρχικά νόμιζε πως το κρεβάτι της είχε κοριούς, αλλά ο εξολοθρευτής δεν βρήκε τίποτα. Τότε, άρχισε να πέφτει σε λήθαργο και σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά. Έγινε παρανοϊκή και ξεκίνησε να έχει παραισθήσεις. Οι συγγενείς της δεν μπορούσαν να την αναγνωρίσουν. Τελικά, μετά από μία έντονη κρίση, την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

4

Εκεί, η κατάστασή της χειροτέρεψε. Έγινε επιθετική απέναντι στους νοσοκόμους και προσπάθησε να ξεφύγει. Έγινε βίαια ακόμα και απέναντι στους συγγενείς της. Οι γιατροί υποπτευόντουσαν πως η νεαρή γυναίκα περνούσε νευρικό κλονισμό και ήταν έτοιμοι να την στείλουν σε ψυχιατρική κλινική. Ευτυχώς όμως, υπήρχε ένας γιατρός που έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα: ο Dr. Souhel Najjar.

5

Για να βρει τι πηγαίνει στραβά, ο γιατρός αποφάσισε αντί για εξετάσεις αίματος και ακτινογραφίες, να κάνει ένα πολύ απλό τεστ. Της ζήτησε να ζωγραφίσει ένα ρολόι. Καθώς εξέταζε τα αποτελέσματα, ανακάλυψε πως η υπόθεσή του ήταν σωστή: η “τρέλα” της είχε σωματική αιτία.

6

Στο ρολόι της, όλοι οι αριθμοί ήταν από την δεξιά πλευρά, κάτι που έδειχνε εγκεφαλική βλάβη. Μετά από περισσότερη έρευνα, έγινε η διάγνωση για “Anti-NMDA Receptor Encephalitis”. Αυτό είναι μία διαταραχή του ανοσοποιητικού, στο οποίο τα αντισώματα που παράγονται επιτίθονται στον εγκέφαλο.

Χωρίς τον Dr. Najjar, η Susannah πιθανώς θα είχε πέσει σε κώμα και θα πέθαινε. Αλλά με τη σωστή διάγνωση και τη σωστή φαρμακευτική θεραπεία, κατάφερε να αναρρώσει πλήρως.

7

Έμεινε στο νοσοκομείο για ένα μήνα. Όταν σκέφτεται εκείνη την εποχή, καταλαβαίνει πόσο ψεύτικα της φαινόντουσαν όλα:

“Επειδή δεν θυμάμαι καθόλου το καλό κομμάτι όταν ήμουν στο νοσοκομείο, έπρεπε να βασιστώ σε ιατρικά αρχεία και συνεντεύξεις με τους γιατρούς και την οικογένειά μου για να καταλάβω τι γινόταν.”

Έκανε την ιστορία της βιβλίο με το όνομα «Brain on Fire,» το οποίο θα γίνει φέτος ταινία.

Σε μία συνέντευξη, η Susannah μιλάει για την εμπειρία της:

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσο λεπτή είναι η γραμμή ανάμεσα στην λογική και την τρέλα και η δημοσιογράφος την πλησίασε πολύ επικίνδυνα!

@hefty.co,fanpage.gr

Tags from the story
Written By
More from Labros

Μυστικά για να τον γοητεύσετε!

Το να γοητεύσετε το πρόσωπο που θέλετε και να έχετε και επιτυχία...
Read More