Όταν μπήκαν οι γονείς της στο δωμάτιο, την βρήκαν κρεμασμένη. Ο λόγος που το έκανε; Θα σας Σοκάρει!

Η 14χρονη Destiny Gleason βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στο Μιζούρι την Τετάρτη, έπειτα από μήνες ανελέητου bullying που δεχόταν στο σχολείο, αναφέρουν οι γονείς της. Η άτυχη κοπέλα κρεμάστηκε στο δωμάτιό της.

«Ήθελε απλά όλοι να τη συμπαθούν,» παραδέχεται η μητέρα της Stephanie Clark. Όταν η Destiny ξεκίνησε να φοιτά στο γυμνάσιο της περιοχής το φθινόπωρο, δεχόταν εκφοβισμό από μια ομάδα από 6 κοπέλες που «έκαναν τα πάντα για να την πληγώσουν και να την ταπεινώσουν». Έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν μια προκλητική φωτογραφία από ένα τυχαίο άτομο και έγραψαν πάνω το όνομα της Destiny πάνω και τη μοίρασαν στο σχολείο,» εξηγεί η Clark.

Πριν από δύο εβδομάδες, η Destiny δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook, που πλέον έχει αφαιρεθεί, απευθυνόμενη προς τους εκφοβιστές της: «Τα λόγια που μου απευθύνετε, είναι απλά λόγια. Δεν είμαι εγώ αυτή. Δεν είναι αυτό που θα γίνω ποτέ.» Την περασμένη Τρίτη, η Destiny έμπλεξε σε καυγά στο σχολείο και κατέληξε να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για επίθεση. Ο λόγος και το άτομο που μάλωσε δεν είναι ξεκάθαρα.

Σύμφωνα με την σελίδα GoFundMe που στήθηκε από μια φίλη της οικογένειας της Destiny, τα όργανα της μαθήτριας έχουν δωθεί σε δωρεές οργάνων: «Ήταν ένα ευγενικό, συμπονετικό και καλόκαρδο άτομο που έκανε τα πάντα για να βοηθάει άλλους.Μοιραστείτε την ιστορία της με τους φίλους σας.

@stroumfaki

Tags from the story
Written By
More from Labros

9 σημάδια που δείχνουν ότι (μάλλον) ήρθε η ώρα να χωρίσεις

Δεν είναι άλλο από αυτή την μέση, μετριοπαθή φάση που ξέρεις ότι...
Read More