Ο άντρας μου με έδιωξε επειδή «έπαιζα» με τον φίλο του πατέρα μου και δεν με αφήνει να ξαναδω τα παιδιά μου

Ο άντρας μου με πέταξε κλωτσηδόν από το σπίτι και προσπαθώ απεγνωσμένα να κερδίσω ξανά την οικογένειά μου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Είμαι 26 ετών και ο άντρας μου 27. Είμαστε παντρεμένοι 7 χρόνια και έχουμε δύο παιδιά ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου μου βρισκόμουν τακτικότατα με ένα φίλο του πατέρα μου που γνωρίζω από πολύ παλιά. Δεν κάναμε σεξ, μόνο διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια. Γενικά προσπαθώ να τον ευχαριστώ με άλλους τρόπους.

Ο γάμος μου πάει καλά και σε γενικές γραμμές είμαι ευτυχισμένη, αλλά πάντα μου άρεσε να προσφέρω ευχαρίστηση και σε άλλους άντρες. Αυτός ο φίλος του μπαμπά μου, μου στέλνει μήνυμα 1-2 φορές το μήνα να βρεθούμε. Ποτέ δεν του έχω πει όχι. Περνάω καλά μαζί του και απολαμβάνω την παρέα του. Εκτός από αυτόν βγαίνω και με άλλους άντρες και περνάμε καλά και το μπαλώνω λέγοντας ότι βγαίνω με τις παρέες μου.

Ο άντρας μου δεν είχε ιδέα και εγώ δεν ανησυχούσα γιατί πίστευα και το πιστεύω ακόμα, ότι αφού δεν κάνω σεξ δεν τίθεται θέμα απιστίας.

Πρόσφατα έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος. Ο άντρας μου πήγε σαββατοκύριακο με τα παιδιά στους γονείς του, που μένουν μακριά και μόλις έφυγαν, επειδή άρχισα να βαριέμαι, πήρα τηλέφωνο το φίλο του πατέρα μου και του είπα αν θέλει να έρθει το απόγευμα να του προσφέρω λίγη στοματική… απόλαυση. Έλα όμως που το αμάξι του άντρα μου χάλασε και το απόγευμα τον έφερε πίσω μαζί με τα παιδιά η Οδική Βοήθεια.

Μπήκαν στο σπίτι και με έπιασαν επ’ αυτοφώρω. Τα παιδιά που τα κρατούσε ο μπαμπάς τους από το χέρι, έμειναν να με κοιτάζουν μπερδεμένα και αποσβολωμένα.

Όσο για τον άντρα μου; Μας άρπαξε και τους δύο και μας πέταξε έξω από το σπίτι. Από τότε προσπαθώ να τον προσεγγίσω, αλλά δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα. Κάθε φορά που ζητάω συγνώμη, μου λέει να τα αφήσω αυτά για το δικαστήριο, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσω ξανά να δω τα παιδιά μου. Το έχει πάρει απόφαση να χωρίσουμε και να μου πάρει την επιμέλεια.

Λυπάμαι πολύ και ντρέπομαι για ό, τι έκανα. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;

Ειρήνη

@[singleparent.gr]

Tags from the story
Written By
More from Labros

Αρέσουμε σε έναν άντρα για την εμφάνισή μας, το σώμα μας, το...
Read More