Μοιάζει με ένα μικροσκοπικό ξύλινο σπιτάκι. Μόλις όμως δείτε που οδηγεί αυτή η σκάλα θα εκπλαγείτε!

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός μικροσκοπικού σπιτιού είναι η δημιουργική χρήση του χώρου.Είτε εκμεταλλεύεσαι τον χώρο κάτω από τη σκάλα, σαν τον Harry Potter, είτε βάζεις πάγκους που μαζεύονται, είτε τοποθετείς υπερυψωμένα κρεβάτια, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο ένα μικροσκοπικό σπίτι.

Αλλά το παρακάτω σπίτι που βρίσκεται στο Austin του Τέξας κερδίζει σίγουρα στην δημιουργικότητα.Μοιάζει με καλύβα εξωτερικά, αλλά μέσα οι ιδιοκτήτες του βρήκαν ένα τρόπο για να μεγαλώσουν το σαλόνι φτιάχνοντας διπλή σοφίτα. Στην πραγματικότητα, η μία από τις δύο σοφίτες φαίνεται τόσο μεγάλη που δεν πάει το μυαλό σου ότι είναι μέρος ενός μικροσκοπικού σπιτιού!

Το ξύλινο εσωτερικό του προσδίδει άνεση και ομορφιά σε αυτό το μικρό σπίτι.

1

Το σπίτι είναι 37 τετραγωνικά και διαθέτει βεράντα και πλακόστρωτη αυλή. Εξωτερικά μοιάζει με μια συνηθισμένη, αλλά μικρή καλυβα.

2

Το εσωτερικό του, από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι καλυμμένο ολόκληρο με ξύλο.

3

Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει ένα άνετο σαλόνι για να χαλαρώνει η οικογένεια και να παίζουν τα παιδιά.

4

Η σκάλα που βρίσκεται στο σαλόνι οδηγεί σε μια μικρή σοφίτα η οποία χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος, όπως σε πολλά μικροσκοπικά σπίτια.

Αλλά από την άλλη πλευρά του σπιτιού;

5

Ακόμα μία σοφίτα!

Η δεύτερη και μεγαλύτερη σοφίτα βρίσκεται πάνω από την κουζίνα, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, κουζίνα και άνετους πάγκους.

Οι δύο σοφίτες προσφέρουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, αλλά και χώρο για να κινείται η οικογένεια. Φυσικά υπάρχουν προστατευτικά κάγκελα για τα παιδιά.

6

Αλλά το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η δεύτερη σοφίτα. Παρ’όλο που το ταβάνι είναι χαμηλό, έχει διαστάσεις 3,5 επί 6 μέτρα – αρκετά μεγάλο για μικροσκοπικό σπίτι.

Αυτός ο χώρος λειτουργεί σαν μπάνιο, αλλά και σαν χώρος παιχνιδιού για τα παιδιά.

7

Ακόμη και το κάτω μπάνιο είναι καλυμμένο με ξύλο, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένο.

8

Το μεγάλο υπνοδωμάτιο βρίσκεται κάτω και διαθέτει πόρτα που οδηγεί στο εξωτερικό του σπιτιού. Σε έναν τοίχο έχουν τοποθετηθεί συρτάρια προσθέτοντας έτσι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι με δημιουργικό τρόπο.

9

Αυτό το σπίτι χρησιμοποιεί στο έπακρο κάθε τετραγωνικό και φαίνεται ιδανικό για να ξεφύγεις για λίγο.

Πως σας φαίνεται;

@fanpage

Tags from the story
Written By
More from Labros

Ημερήσια Ταρώ

Καλώς ήλθατε στην ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη Ταρώ. Συμπληρώστε το e-mail σας ,την...
Read More