Με Πολύ Κόπο, Κέρδισε την Υιοθεσία μιας Πανέμορφης Μικρής. Μία Φίλης της όμως έκανε ΑΥΤΟ πίσω από την Πλάτη της!

Η Pam Medina είναι μία νοσοκόμα από το Richmond της Virginia. Μία μέρα, μπήκε στο δωμάτιο που κάνουν διάλειμμα και είδε μία συνεργάτιδά της, τη Sara Putnam, να ψάχνει σε ένα κουτί με ρούχα που τους είχαν δωρίσει. Έτσι, τη ρώτησε από περιέργεια τι τα χρειαζόταν.

3

Όπως είδε, η Sara είχε πρόσφατα κερδίσει την κηδεμονία μιας νεογέννητης μπεμπούλας. Το μόνο πρόβλημα ήταν πως η υιοθεσία ήταν κάπως ξαφνική και δεν είχε τις απαραίτητες προμήθειες για να την μεγαλώσει.

4

Γι’αυτό ξεκίνησαν μαζί να καταστρώνουν ένα σχέδιο. Εκείνη τη νύχτα, η Pam πήγε σπίτι και έκανε κάτι πίσω από την πλάτη της Sara.

5

Γύρισε σπίτι και μίλησε σε διάφορα groups στο Facebook. Ζήτησε εκ μέρους της Sara να της δώσουν προμήθειες για μωρά που δεν χρειάζονται.

‘Τους εξήγησα την ξαφνική ανάγκη και πως είναι μία πολύ σκληρά εργαζόμενη γυναίκα,’ είπε η Pam.

6

Δεν περίμενε με τίποτα όμως τέτοια ανταπόκριση από εντελώς αγνώστους. Πριν το καταλάβει, έπρεπε να πάει σε όλη τη Virginia για να μαζέψει πράγματα για την Isabella. Δεν πρόλαβε να κοιμηθεί καθόλου, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη που το έκανε.

Της έδωσαν όλα όσα χρειαζόταν, καροτσάκι, ρούχα, ακόμα και μπιμπερό. Λίγες μέρες αργότερα, εκείνη και ο άντρας της πήγαν στο νοσοκομείο για να κάνουν έκπληξη στη Sara, η οποία σοκαρίστηκε όταν είδε το αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα για μωρά.

7

Στη συνέχεια, ξέσπασαν και οι δυο σε δάκρυα.

‘Είναι η μητρική αλληλεγγύη. Όλες οι μητέρες ξέρουν πώς είναι να χρειάζεσαι κάτι.’

Δείτε την εκπληκτική αυτή ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί!

@fanpage

Tags from the story
Written By
More from Labros

Τα 12 ζώδια και η σχέση τους με το θυμό.

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας νοιώθουμε θυμό. Ακόμα και οι πιο...
Read More