Η συγκλονιστική στιγμή που 12χρονο κορίτσι βοηθάει τη μαμά της να γεννήσει, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

H γέννα της μαμάς δεν πήγαινε όπως τη σχεδίαζαν.
 Έτσι, ο Γιατρός κοίταξε την κόρη και της είπε να “Ετοιμαστεί” ! //
 Η Συγκινητική στιγμή που η 12χρονη κόρη της την βοήθησε να γεννήσει θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Όταν η Dede Carraway ήταν να γεννήσει, δεν περίμενε τι θα συνέβαινε στην συνέχεια. Αντί να μείνει στο αρχικό της πλάνο, ο γυναικολόγος της πρότεινε κάτι που έκανε την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά! Ευτυχώς, κάποιος κατέγραψε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές…
Όλα ξεκίνησαν όταν η 12χρονη κόρη της Dede, η Jacee, μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Με όλο αυτό τον κόσμο γύρω από την μητέρα της, η Jacee είπε στο WS News Now ότι ανησυχούσε ότι θα έχανε την γέννα του μ της αδερφού! «Άρχισα να κλαίω, γιατί νόμιζα ότι δεν θα τον έβλεπα να γεννιέται, γιατί ήταν πολύ κοντός.» Τότε ο γιατρός της Dede, ο Dr. Wolf, πρότεινε κάτι ανορθόδοξο.
Ο Dr. Wolf κοίταξε το ανήσυχο κορίτσι και ρώτησε αν ήθελε να βοηθήσει στην γέννα του μικρού της αδερφού! Ένα κύμα πανικού διαπέρασε την Dede και την Jacee! Αυτό δεν ήταν μέρος του αρχικού τους σχεδίου – αλλά με λίγη καθησύχαση, συμφώνησαν. Η Jacee μπήκε μπροστά στον Dr. Wolf και βοήθησε στην γέννα του μικρού της αδερφού!
«Τον βοήθησα να γεννηθεί, ο γιατρός με άφησε να σπρώξω και να τραβήξω το μωρό έξω… Είχα πάθει πλάκα, έχω ξαναπαίξει τον γιατρό, αλλά αυτό ήταν αληθινό. Ήμουν πολύ αγχωμένη.» Δυστυχώς, η γέννα δεν ήταν τέλεια. Η επισκληρίδιος της Dede δεν έπιασε και πονούσε. Το μόνο που την έκανε να αισθάνεται καλύτερα ήταν η έκφραση στο πρόσωπο της κόρης της!
Όταν ήρθε η ώρα να σπρώξει, η Jacee βοήθησε τον Dr. Wolf να γεννήσει τον αδερφό της, τον Cayson Carraway, ο οποίος ζύγιζε 3,3 κιλά. Η Dede είπε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτή την στιγμή!
«Έκλαψα βλέποντας τα συναισθήματα στο πρόσωπο της. Είμαι έτοιμη να κλάψω ακόμα και τώρα! Ήταν μια καλή στιγμή για μένα.»
Η Jacee ήθελε να γίνει κτηνίατρος, αλλά η Dede πιστεύει ότι μπορεί να θέλει να γίνει γυναικολόγος. Είναι προφανές ότι της αρέσει να καλωσορίζει μωρά στον κόσμο!
Ευτυχώς, οι στιγμές αυτές καταγράφηκαν και μπορούμε να τις χαρούμε κι εμείς!
Credit: faithtap.com
@fanpage
Tags from the story
Written By
More from Labros

Ζώδια και φυσιογνωμία. Η εξωτερική εμφάνιση των ζωδίων.

Μπορείς να καταλάβεις το ζώδιο κάποιου, απλώς και μόνο παρατηρώντας τον; Για...
Read More