Φρίκη: Το μωρό γέμισε εγκαύματα στα μάτια, αλλά μόλις οι γιατροί κατάλαβαν ΤΙ του είχε κάνει ο πατέρας; Τους σηκώθηκε η τρίχα!

O 31χρονος Michael Foltz από τη Μινεσότα των ΗΠΑ κατηγορείται για την κακοποίηση της κόρης του, που είναι ακόμα σε βρεφική ηλικία. Η κακοποίηση έλαβε χώρα μεταξύ 10 Απριλίου και 30 Μαΐου φέτος. Η μητέρα του μωρού παρατήρησε ότι το βρέφος είχε τρομερούς μώλωπες και στα δύο μάτια και το μετέφερε αμέσως σε νοσοκομείο.

 

1

Το μωρό δύο μηνών είχε μωβ μώλωπες και στην πλάτη και στον έναν ώμο και κόκκινο σημάδι στο στήθος. Ο Foltz είχε στείλει μια φωτογραφία του μωρού στη μητέρα, όπου τα μάτια του μωρού ήταν κατακόκκινα και πρησμένα και έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Ο Foltz φαίνεται ότι έχει δικαιολογία για όλα τα τραύματα στο μωρό. Δεν μπορούσε να της φορέσει τη σαλιάρα και πίεσε δυνατά στο στήθος. Ισχυρίζεται ότι αγανακτούσε όταν έκλαιγε και έτσι χτύπησε την κόρη του με ένα ξύλινο κουτάλι. Υπάρχουν και ισχυρισμοί ότι ο τρίχρονος γιος του ζευγαριού χτύπησε το μωρό με ένα παιχνίδι.

2

Ο πατέρας παραδέχτηκε ότι έτριψε καυτερή σάλτσα και πιπέρι καγιέν στα μάτια, το στόμα και τη μύτη. Υπάρχουν αναφορές ότι ο Foltz έριξε και δυναμιτάκια στο πρόσωπο της κόρης του και της έριξε καυτό νερό.

Αυτός ο άντρας σίγουρα δεν αξίζει να είναι γονιός!

@RelayHero

Tags from the story
Written By
More from Labros

Πατέρας συναντά ξανά τον χαμένο του γιο έπειτα από 24 χρόνια.

«Έφυγα από το σπίτι για να πάω στο σημείο που πουλούσα ρούχα....
Read More