Εταιρεία έφτιαξε κρεμαστούς όρχεις για να τους παίζουν οι υπάλληλοι και να ανακουφίζονται από το άγχος.

Μια εταιρεία, η Imaginarte, έχει δημιουργήσει ένα εξάρτημα που σας απαλλάσσει από το άγχος. Οι διακοπές είναι η τέλεια αφορμή για να κάνετε πράγματα που στην καθημερινή ζωή δεν προλαβαίνετε, όπως το να πάτε στην παραλία, να ψήσετε μπριζόλες στο Barbeque, να κάνετε πεζοπορία, να σηκωθείτε το πρωί και να βλέπετε με τις ώρες την αγαπημένη σας σειρά, ή απλά, να κάθεστε και να παίζετε με μπάλες.

Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε τελικά. Υπάρχουν στιγμές που όλοι μας, άνδρες και γυναίκες, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να κάνουμε κάτι για να ξεφύγουμε από το άγχος και την καθημερινότητα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Επιστρέφουμε στη δουλειά μετά από τις πολυπόθητες διακοπές μας που σημαίνει ότι απλά δεν έχουμε χρόνο για τίποτα.

Έτσι, η εταιρεία Imaginarte αποφάσισε να δημιουργήσει μια λύση γι’ αυτό πρόβλημα που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους. Το αποτέλεσμα λέγεται “NiceBalls”: ένα αξεσουάρ που κολλάει εύκολα, διακριτικά και αποτελεσματικά στο γραφείο σας και σας προσφέρει ψυχική ανακούφιση από το άγχος και το στρες.

ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΑΝ ΤΑ ΈΧΕΤΕ Ή ΌΧΙ.

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΈΣ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΜΑΣ, ΆΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ, ΑΠΛΆ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΆΛΕΣ ΜΑΣ.

ΚΟΛΛΆΝΕ ΕΎΚΟΛΑ ΚΆΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΨΥΧΙΚΉ ΑΝΑΚΟΎΦΙΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΆΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ.

ΕΣΕΊΣ, ΘΑ ΑΓΟΡΆΖΑΤΕ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΣΑΣ;


@newsone

Tags from the story
Written By
More from Labros

Ποιο ζώδιο θα σου πει ειλικρινά αυτό που σκέφτεται για σένα;

Ποια ζώδια τολμούν να σου πουν την αλήθεια κατάμουτρα και ποια έχουν...
Read More