Ένα τρομερό ατύχημα τον βύθισε σε κώμα, αλλά η σύντροφος του δεν έφυγε ποτέ από το πλάι του. 3 χρόνια μετά…

Πρόκειται για μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες αγάπης που έχετε ακούσει. Ο έρωτας της Kelcie και του Larry ξεκίνησε όταν οι δυο νέοι ήταν ακόμα μαθητές στο Λύκειο. Ο Larry ήταν το ανερχόμενο αστέρι στο ποδόσφαιρο και αθλητής του στίβου. Η Kelcie ήταν η πιο πιστή οπαδός του. Ήταν πάντα στο πλάι του σε κάθε εκδήλωση και τον στήριζε ακόμα κι όταν έφευγε να βοηθήσει στις πυρκαγιές στα δάση τα καλοκαίρια. Ήταν οι πιο καλοί φίλοι.

Στις 10 Μαρτίου του 2010, ο Larry έδειξε στην αδερφή της Kelci το δαχτυλίδι που είχε αγοράσει για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα πήγαιναν διακοπές με την οικογένειά της στην Disneyland. Δυστυχώς, όμως, ο Larry δεν βρήκε ποτέ την ευκαιρία να κάνει την πρόταση γάμου γιατί εκείνο το βράδυ τον χτύπησε μια νταλίκα και έμεινε για μήνες σε κώμα.

Ήταν χρονοβόρος ο δρόμος της ανάρρωσης και η ζωή του δεν θα ξαναήταν ποτέ ίδια. Ένα πράγμα όμως είχε μείνει σταθερό: η αγάπη της Kelcie, που όλο αυτό τον καιρό στεκόταν στο πλάι του περιμένοντας να συνέλθει.

489799515

Και μετά από 3 χρόνια συνήλθε επιτέλους, όντως. Και έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με εκείνο το δαχτυλίδι που της είχε αγοράσει τότε.

Εσείς, έχετε αγαπήσει ποτέ τόσο δυνατά;

 

@διαφορετικό

Tags from the story
Written By
More from Labros

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19/8/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και έχει όλες τις εξελίξεις για τα 12...
Read More