‘Εκτακτη Ανάσα Απο ΟΑΕΔ: Νέες 25.000 θέσεις εργασίας. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, δικαιούχοι.

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για τις 25.000 νέες θέσεις εργασίας;

Αμέσως μετά την προκήρυξη για 5.066 στην πυροπροστασία, αναμένεται να ακολουθήσει το πρόγραμμα για την πρόσληψη 25.000 ανέργων σε 274 δήμους από τον ΟΑΕΔ.

Με «ανεβασμένες στροφές» ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, εντός Ιουνίου αναμένεται να βρίσκονται στην εργασία τους όλοι οι ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας από τον ΟΑΕΔ.

Άλλωστε, όπως έχει γράψει το workenter, o πρόεδρος της ΚΕΔΕ κρίνει επιτακτική ανάγκη την -άμεση- απορρόφηση των δικαιούχων.

Αυτή τη στιγμή, το υπουργείο Εργασίας καθορίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε ο ΟΑΕΔ να είναι σε θέση πλήρους έκδοσης της προκήρυξης.

Σημειώστε:

Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων θα προσληφθούν για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, σε ένα πλαίσιο που δεν αποκλείει την παράλληλη δημοσιοποίηση παραπάνω της μίας προκήρυξης.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα εργαστούν σε διάφορες υπηρεσίες των ΟΤΑ με καθεστώς πλήρους απασχόλησης, ενώ αντικείμενο της δράσης είναι η δημιουργία θέσεων μέσω της τοποθέτησης προσωπικού σε Δήμους υψηλής ανεργίας.

@Πηγή

Tags from the story
Written By
More from Labros

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018.

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα...
Read More