Έκανε μαύρη στο ξύλο τη γυναίκα του επειδή τόλμησε και τον ξύπνησε.

Απείλησε τη σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή κρίθηκε την περασμένη Δευτέρα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 38χρονος Βολιώτης.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή στον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε στη δίκη για να απολογηθεί για τις πράξεις του, που συνέβησαν στις 17 Δεκεμβρίου 2017. Η παθούσα είπε ότι όλα συνέβησαν επειδή ξύπνησε τον σύζυγό της για να πάει το παιδί σε πάρτι. Απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας, είπε ότι υπήρξαν βίαια περιστατικά στο παρελθόν.

Το δικαστήριο καταδίκασε και έναν υπήκοο Μπαγκλαντές για ψευδή αναφορά στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Στις 17 Ιουλίου ο αλλοδαπός δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης στους αστυνομικούς, σε έλεγχο στον οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα.

Το Τριμελές επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, καταδικάζοντας τον κατηγορούμενο ερήμην. Τέλος, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε προχθές έναν 36χρονο Ρομά σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή, εφέσιμη για απόπειρα κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος, που συνέβη στις 4 Ιουνίου 2016.

@ Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Tags from the story
Written By
More from Labros

Δεν χωράς στην άνοιξή μου, μάτια μου!

Γράφει η Γεώρα Σε τοποθέτησα στο χθες. Από το παρόν μου, το...
Read More