Διαφυλική Γυναίκα που είχε κάνει Ενέσεις με Τσιμέντο στο Πρόσωπό της, Παρακαλά τους Γιατρούς να τις τα Αφαιρέσουν

Μια γυναίκα της οποίας το πρόσωπο έμεινε παραμορφωμένο από ‘γιατρό’ που της έκανε ενέσεις με τσιμέντο και κόλλα για λάστιχα πριν από μια δεκαετία, στρέφεται σε δύο χειρουργούς με την ελπίδα να της αφαιρέσουν τους όγκους κάτω από το δέρμα της μια και καλή. 

 

Ο Δρ. Terry Dubrow και ο Δρ. Paul Nassif είναι οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής εκπομπής ριάλιτι Botched, που ανέλαβαν την περίπτωση της 48χρονης διαφυλικής γυναίκας Rajee Narinesingh, που το 2005 έκανε ενέσεις με επικίνδυνα υλικά στα μάγουλά της, το σαγόνι, και τα χείλη, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί τελείως το πρόσωπό της.

‘Η μέρα που αποφοιτούμε από τη σχολή λέμε, «Ο γιατρός δε προκαλεί κακό.» Η Rajee δεν είχε κάνει ποτέ εγχείρηση αφαίρεσης των υλικών των ενέσεων, επειδή οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη,’ εξηγεί ο Δρ. Dubrow.

1

2

Η Rajee ήταν ένα από τα θύματα του ‘τοξικού’ γιατρού Oneal Ron Morris, που έκανε παράνομες πλαστικές εγχειρήσεις, και χρησιμοποιώντας υλικά, όπως κόλλες και ορυκτέλαιο.

Μετά τις ενέσεις, η Rajee απέκτησε πρόσωπο που ήταν σκληρό σαν πέτρα, αλλά ένιωθε ντροπιασμένη να πάει στις αρχές.

Η Rajee απευθύνθηκε στους γιατρούς σε μια κλινική το 2012 για θεραπεία, και της έκαναν ενέσεις για να μαλακώσουν οι ιστοί και λέιζερ.

Με την ελπίδα να μπορέσει εντέλει να αφαιρέσει τους τσιμεντένιους σβώλους από το πρόσωπό της, η Rajee εμφανίστηκε στην εκπομπή Botched το 2015, αλλά της είπαν ότι το καλύτερο είναι να αφήσει το πρόσωπό της ως έχει, καθώς ήταν το ασφαλέστερο, όπως τη συμβούλεψαν οι γιατροί Δρ. Dubrow και ο Δρ. Nassif.

3

4

5

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, οι γιατροί είναι έτοιμοι να δώσουν στη Rajee μια άλλη ευκαιρία, καθώς θέλουν να τη βοηθήσουν.

‘Πρέπει να βεβαιωθώ ότι το σχέδιό μου είναι ασφαλές, και δε περιλαμβάνει κινδύνους με το πρόσωπο της Rajee,’ εξηγεί ο Δρ. Dubrow.

Ο Δρ. Dubrow εξηγεί στη Rajee ότι ο ίδιος και ο Δρ. Nassif έχουν δύο μεγάλους ενδοιασμούς, όσον αφορά την χειρουργική αφαίρεση των μαζών.

Ο γιατρός λέει ότι ανησυχεί ότι όταν προσπαθήσουν να αφαιρέσουν το τσιμέντο, θα ενεργοποιήσουν τη διαδικασία φλεγμονής και θα μετατρέψουν το πρόσωπό της σε ένα ‘χάλι’.

6

7

8

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι οι μάζες ενσωματώνουν όλους τους μύες, τα νεύρα και τα αγγεία, και αφαιρώντας τα θα προκαλέσουν ζημιά στο δέρμα και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα νεύρα.

9

10

11

12

 

Σε συνέντευξή της το 2014, η Rajee εξηγεί ότι στράφηκε σε ενέσεις της μαύρης αγοράς, επειδή ήθελε να μοιάζει με όμορφη γυναίκα, και όχι με άντρα ντυμένο με φόρεμα.

Η Rajee πίστευε ότι ήταν ένας θηλυπρεπής γκέι άντρας μέχρι που στα μέσα των 20 της συνειδητοποίησε ότι είναι διαφυλική.

13

14

15

16

‘Όταν σκεφτόμουν τον εαυτό μου με άλλους άντρες, πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου ως γυναίκα. Μια μέρα το κατάλαβα ότι δεν είμαι γκέι, αλλά απλά διαφυλική’.

‘Αν θέλει κάποιος να ζήσει ως γυναίκα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εικόνα του στο σώμα και το πρόσωπο. Έτσι, πήρα την απόφαση να κάνω τις ενέσεις.’

17

18

19

Αν και γνώριζε ότι δεν πήγαινε σε πιστοποιημένο γιατρό, ανυπομονούσε για το πρώτο της ραντεβού με τον Morris.

‘Ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένη παρά νευρική επειδή επιτέλους θα ήμουν η γυναίκα που πάντα ήθελα,’ εξηγεί.

Ωστόσο, μετά τις ενέσεις, είχε ένα μεγάλο εξάνθημα στο πρόσωπό της που συνεχώς μεγάλωνε, και στη συνέχεια εξερράγη ένα πρασινωπό πύον με αίμα.

Κατέληξε να περάσει χρόνια απομονωμένη ως αποτέλεσμα αυτής της επέμβασης, μέχρι που το 2012 ο Δρ. Martin συμφώνησε να τη βοηθήσει.

Στο μεταξύ, ο Morris έχει κατηγορηθεί και από άλλες γυναίκες για παραμορφώσεις και βλάβες, από ενέσεις με επικίνδυνα υλικά που έκανε κατ’ οίκον. 

 

@Credit: dailymail.co.uk

Tags from the story
Written By
More from Labros

Ημερήσια Ταρώ

Καλώς ήλθατε στην ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη Ταρώ. Συμπληρώστε το e-mail σας ,την...
Read More