5 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ

Το κέρατο, για να μιλήσουμε και πιο απλά, είναι τόσο παλιό όσο και οι ανθρώπινες σχέσεις . Και μπορεί αυτός που απατάει το σύντροφό του να είναι τιποτένιος και ελεεινός, αλλά μεταξύ μας είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους ειδικά στην εποχή που ζούμε που όλα είναι πιο εύκολα και απλά.
Και μπορεί για μία γυναίκα, το να σκεφτεί να κάνει μία εξωσυζυγική σχέση ή απλά μία περιπετειούλα, να μην είναι και στις άμεσες προτεραιότητές της, αλλά για τους άντρες καλώς ή κακώς το κέρατο κυλάει στις φλέβες τους και είναι συνώνυμο του DNA τους!
Δεν προσπαθούμε να τους δικαιολογήσουμε, ούτε να πούμε αυτό που έλεγαν οι γιαγιάδες μας! «έλα μωρέ άντρας είναι και το κέφι του θα κάνει» αλλά δεν μπορούμε να πάμε και κόντρα σε έρευνες και στατιστικά τόσων ετών που απλά αποδεικνύουν το προφανές
Μπορεί να μην ξέρεις το μέλλον μιας σχέσης από τα πρώτα κι όλας ραντεβού, όμως με σύμμαχό σου την παρακάτω έρευνα θα μπορέσεις τουλάχιστον να καταλάβεις τους άντρες καλύτερα αλλά και αν ήδη είσαι παθών να δεις το πρόβλημα σου με άλλο μάτι!!
Πάμε να δούμε 5 αλήθειες που τελικά πονάνε!
Οι άπιστοι άντρες λοιπόν…
…είναι πολύ πιθανό να ακούνε ροκ μουσική.
Σύμφωνα με μια έρευνα, το 41% των αντρών που έχουν απατήσει τις συντρόφους τους προτιμούν τη ροκ από οποιοδήποτε άλλο είδος – ίσως επειδή είναι μια μουσική που διαδίδει το ελεύθερο πνεύμα και τον μη συντηρητικό τρόπο ζωής. Την ραπ προτιμάει μόλις το 2%, πράγμα που σημαίνει πως η Kim Kardashian μπορεί να κοιμάται ήρεμη. Μήπως να το ρήξεις στα Ελληνικά λαϊκά παιδιά που ξέρουν από μπέσα;
…δεν αποκλείεται να είναι ευχαριστημένοι στη σχέση τους.
Αυτό και αν πονάει!! Μπορεί η σύντροφός τους να τους αγαπάει, να τους φροντίζει, να είναι δοτική στο κρεβάτι, να μαγειρεύει τέλεια, να είναι καλή μαμά, να είναι ο πιο γενναιόδωρος και γλυκός άνθρωπος του κόσμου. Η σεxουαλική έλξη δεν εξαρτάται από αυτά. Υπάρχουν φορές που φταίμε κι εμείς όταν μας απατήσει ο άντρας μας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.
…στην απιστία τους γίνονται βεζούβιοι.
Νομίζεις πως η σεxουαλική του απόδοση έχει πέσει μονάχα λόγω κούρασης, άγχους με τη δουλειά και έλλειψης γυμναστικής; Κάτσε από μια γωνιά να τον παρακολουθήσεις την ώρα που σε απατάει: Θα εκπλαγείς με το τι μπορεί να του ξυπνήσει μια νέα παρτενέρ!
Αυτό και αν σε κάνει έξαλλη !!
…μπορεί να πάνε με άλλη γυναίκα για να σώσουν τη σχέση τους.
Ακούγεται γελοίο, ακούγεται «φτηνή δικαιολογία», αλλά ισχύσει. Αρκετοί άντρες πιστεύουν πως με το να πέσουν στο ίδιο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα θα εκτονωθούν, θα σκοτώσουν τα νεύρα τους, θα λάβουν την επιβεβαίωση που τόσο τους έχει λείψει και θα επιστρέψουν τη σχέση τους ανανεωμένοι και έτοιμοι για μια νέα αρχή. (Συνήθως δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω).
…συνήθως θα σε απατήσουν με κάποια που την ξέρουν ήδη.
Θα είναι μια συνάδελφος από τη δουλειά, μια φίλη τους ή, ακόμα πιθανότερο, κάποια πρώην. Το να μπει στη διαδικασία να σε απατήσει είναι κάτι που θέλει χρόνο, κάτι που πρέπει να ωριμάσει μέσα του. Δεν μπορεί να συμβεί τόσο εύκολα με την κοπέλα που θα γνωρίσει τυχαία στο μπαρ.
Προσοχή στις φίλες και όχι μόνο…
@Staxtopouta
Tags from the story
Written By
More from Labros

Ερωτικοί συνδυασμοί, με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει...
Read More